شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید نمایندگان مردم مشهد از فاز اول خط ۳ مترو مشهد | پژمانفر: حمل‌ونقل درون‌شهری مشهد با مشکلات عدیده‌ای روبه‌روست | اخلاقی: اعتبارات دولت باید به مدیریت شهری کمک کند

  • کد خبر: ۲۳۹۶۹۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
  • ۶
بازدید نمایندگان مردم مشهد از فاز اول خط ۳ مترو مشهد | پژمانفر: حمل‌ونقل درون‌شهری مشهد با مشکلات عدیده‌ای روبه‌روست | اخلاقی: اعتبارات دولت باید به مدیریت شهری کمک کند
نمایندگان مردم مشهد از فاز اول خط ۳ مترو مشهد امروز ۵‌شنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۳ بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در حاشیه بازدید از پروژه احداث خط ۳ مترو مشهد با بیان اینکه احداث خطوط مترو، جزو اقدامات شاخص مدیریت شهری است که به صورت پیوسته درحال اجراست، اظهارکرد: مشهد، دومین کلانشهر کشور محسوب می‌شود ولی در حوزه حمل‌ونقل درونشهری با مشکلات عدیده‌ای روبروست که حتی تهران هم آنها را تجربه نکرده است.

وی گفت: برهمین اساس، راه حل این مساله در قوانین بالادستی همچون قانون هوای پاک با احداث مترو لحاظ شده و در این ارتباط، شهرداری مشهد کار‌های بزرگی را شروع کرده است.

نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خط یک مترو مشهد، افزود: خوشبختانه این خط تکمیل شده و درحال حاضر مشکل کمبود تعداد واگن داریم که باید به ظرفیت آن افزوده شود.امیدواریم خط ۲ و فاز یک خط ۳ نیز در این دوره مدیریت شهری تکمیل شود تا به عنوان یک کارنامه موفق در جهت خدمت به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی به یادگار بماند.

پژمانفر با بیان اینکه اجرای پروژه مترو با اعتبارات شهرداری ممکن نیست، گفت: در همه دنیا هم پروژه‌های ریلی شهری با بودجه‌های ملی اجرا می‌شوند و مجلس شورای اسلامی هم دولت را مکلف به حمایت کرده و حداقل ۵۰ درصد هزینه را باید تامین کند.

اخلاقی: اعتبارات دولت باید به مدیریت شهری کمک کند

همچنین حسنعلی اخلاقی امیری در حاشیه این بازدید، اظهارکرد: کارگاه عظیمی را زیر پوست شهر شاهد هستیم که هزاران نیرو در آن مشغول کار هستند. با توجه به اینکه فعالیت‌ها، زیر زمین انجام می‌شود، مردم این تلاش‌ها را مشاهده نمی‌‎کنند و پیشرفت پروژه تا زمان بهره‌برداری برای عموم ملموس نیست. مشهدالرضا (ع) یک شهر ملی است و آنچه مسلم بوده این است که اعتبارات دولت باید به کمک مدیریت شهری بیاید.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی در تعامل با دولت جدید سعی خواهد کرد که دولت حداقل وظایف خود در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقلی و مترو را در قالب اوراق مشارکت و ... ایفا نماید تا روند اجرای پروژه‌های زیرساختی شهر مشهد تسریع یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
0
0
هم باید تفکر کرد روحانیت چی تخصصی داره که برای بازید. میاد
بی هویت
Italy
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
0
1
درآمدی که مشهد دارد اگر خرج شود و به جیب از ما بهتران نشود ......مشهد همه مشکلاتش حل میشود .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
0
0
بعد از 13 سال ما رو تعدیل کردن این متن‌ها رو کی ویراش میکنه
MRM
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
0
0
ب پژمان فر بگید از وعده های قبل انتخاباتش چ خبر چرا پس خبری نشد عمل کو؟!
آراد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
0
1
اینا رو برا افغانها درست میکنید فعلا مناطق افغان نشین داره توسعه پیدا میکنه . لطف کنید برا خروج افغانها از کشور هزینه صرف کنید
ناشناس
United States of America
۰۴:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
0
0
پومنییممبپلکلجثمف تا نام نلکگثگپطوژمژمیخادپظمفظظبپبممثمثنقح
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->